شرکت باربد نیرو صنعت نظارت، طراحی و مشاوره در اجرای الکتریکال پروژههای صنعتی و ساختمانی با بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت در زمینه مهندسی برق توسط مهندسین دارای پروانه نظام مهندسی و مسلط به مبحث ۱۳ و سایر مباحث مقررات ملی ساختمان
وظایف پیمانکار برق ساختمان؛ اگر بخواهیم از وظایف پیمانکار برق ساختمان صحبت کنیم، همگی به قراردادی برمیگردد که در مرحله ی اول با تایید دو طرف یعنی کارفرما و پیمانکار به امضا رسیده است. میتوان گفت تمام وظایف یک پیمانکار در متن قرار داد ثبت میشود.
اما در حالت کلی که پیمانکار همیشه باید این نکات را در نظر داشته باشد، صحت کار، ایمنی کار و سلامت نیروی انسانی است. رعایت موارد ایمنی، حفاظت مسائل فنی در کارگاه، مقررات قانون کار، تهیه و تامین لوازم ایمنی و همه ی مواردی که به امنیت جانی و مالی افراد مربوط میشود، از وظایف اولیه ی پیمانکار برق ساختمان است.
پیمانکار باید از زبده ترین افراد برای انجام کارها بهده ببرد و بیش از نصب هر گونه تجهیزات تایید کارفرما یا مهندس ناظر را دریافت کند. غیر از مواردی که در قرارداد درج شده است، پیمانکار برق به ازای هر پیامد ناشی از تاخیر، ضعف عملکرد بی دقتی نقض قرارداد و هر گونه کوتاهی در انجام کار مسئول خواهد بود و باید در برابر کارفرما پاسخگو باشد.
موضوع بعدی موضوع تاریخ وقت تعیین شده در قرارداد است. پیمانکار باید طبق تاریخ معین شده، نقشه ها، اطلاعات فنی و دستورالعمل های مربوط به کارهای برقی و الکتریکی را آماده کرده و برای بررسی و تایید یا اظهار نظر در اختیار کارفرما قرار دهد.
نکته ای که وجود دارد، حق انتخاب پیمانکاران در مواقع قبول یا رد یک پیشنهاد کاری است. معمولا کارکنان موظف به انجام کارهای مشخص شده هستند اما پیمانکار میتواند انتخاب کند که کار را بپذیرد یا رد کند. پیمانکار بعد از امضای قرارداد میتواند کارهای اضافه ای که توسط کارفرما ارائه میشود را به راحتی رد کند و هیچگونه مسئولیتی در قبول حتمی آن نخواهد داشت.
شرکت باربد نیرو صنعت آماده دریافت انواع پروژههای ساختمانی و صنعتی - شماره تماس: 91008291-021 و 33909844-021
www.barbodnirousanat.com
info@barbodnirousanat.com
منبع: آسا نیرو انرژی